sreda, 20 decembar 2023 08:37

MLADI ROKER NIŽE NAGRADE: Kula se ponosi rezultatima Mitra Tomišića

MITAR Tomišić, učenik Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli, pobednik je Takmičenja amaterskog pop i rok pevanja za osnovce i srednjoškolce, održanog proteklih dana u Somboru, u organizaciji Odseka dizajna zvuka i muzičke produkcije ovdašnje Muzičke škole „Petar Konjović“.

Mitar je u solo pevanju osvojio ove godine prvo mesto i na međunarodnom takmičenju „Angel Voice“ i Beogradu, a bio je drugoplasirani na Internacionalnom festivalu muzike i plesa „Abaniko“ u Sofiji.

Nagrade je na svim ovim takmičenjima pobrao izvodeći pesmu „Kalifornikacija“ rok-grupe „Red hot čili pepers“.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.