ponedeljak, 11 mart 2024 03:11

Maloletnoj ćerki sipala različite vrste sedativa u sokove i davala joj da pije u Institutu za majku i dete: Majka uhapšena zbog nasilja u porodici

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, saslušana je M.R. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od 29. februara do 8. marta 2024. godine izvršila krivično delo - Nasilje u porodici.

Kako se sumnja, ona je svojoj ćerki, maloletnoj oštećenoj, dok se u njenoj pratnji nalazila na bolničkom lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i dete „Dr Vukan Čupić“, bez znanja i saglasnosti lekara, različite vrste sedativa rastvarala u sokove i davala joj da pije.

„Usled ovoga se kod maloletne oštećene u krvi nalazila potencijalno letalna doza sedativa, a što je utvrđeno toksikološkom analizom krvi“, navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.