sreda, 28 februar 2024 07:06

Da li spornih „Milka“ čokoladica ima i u Srbiji? Hrvatska ih povukla sa tržišta zbog prisustva plastike

Kompanija "Mondelēz International" najavila je da povlači svoj proizvod Milka Oreo Bar s hrvatskog tržišta, a kompanija je saopštila da tog proizvoda u Srbiji nema.

Kompanija „Mondelēz International“ navodi za Blic da je kvalitet proizvoda na prvom mestu.

„Sigurnost naših potrošača i kvalitet naših proizvoda su, kao i uvek, naš najveći prioritet. Zbog toga smo, kao meru predostrožnosti, započeli povlačenje našeg proizvoda Milka Oreo Bar (37g) sa tržišta Hrvatske zbog mogućeg prisustva malog komada plastike u određenoj seriji proizvoda. Ovaj slučaj odnosi se isključivo na proizvod Milka Oreo Bar (37g), s rokom upotrebe 18.8.2024, LOT brojem OSK0934652 18:28 01 i BAR kodom 7622210721785 odštampanim na pakovanju. Navedeni proizvod sa ovim konkretnim detaljima nije prisutan na tržištu Srbije“, navode iz kompanije „Mondelēz International“.

Podsetimo, ta kompanija kao meru predostrožnosti povlači svoj proizvod Milka Oreo Bar (37g) s hrvatskog tržišta zbog mogućeg prisustva malog komada plastike.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.