Carina u Somboru prodaje odeću, Playstation 3, lapopove, iPod, alat... Carina u Somboru prodaje odeću, Playstation 3, lapopove, iPod, alat...
petak, 18 novembar 2022 11:35

Carina u Somboru prodaje odeću, Playstation 3, lapopove, iPod, alat...

Carinarnica Sombor 25. novembra od 9 do 14 časova organizuje internet prodaju robe, za koju zainteresovani mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.

U ponudi su trajno oduzeta garderoba, tehnička roba, alat, goveđa koža za šivenje, oprema za šišanje kućnih ljubimaca i još mnogo toga.

Fizičko razgledanje robe zakazano je za 21. novembar 2022. godine od 12 do 14 časova u Carinarnici Sombor, Industrijska zona bb.

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu kaucije je 21. novembar 2022. godine do 24 časa.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ''Objašnjenja''.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.