utorak, 28 jun 2022 08:44

ODRŽANA RADIONICA O MOGUĆNOSTIMA ALATA RAZVIJENIH U SKLOPU PROJEKTA CINEMA

Grad Sombor sa projektnim partnerima iz zemalja Dunavskog sliva učestvuje u realizaciji projekta „CREATIVE INDUSTRIES FOR NEW URBAN ECONOMIES IN THE DANUBE REGION – CINEMA“ („Uloga kreativnih industrija u novoj urbanoj privredi u Dunavskom regionu“, akronim CINEMA). Projektni konzorcijum čini 22 partnera i to lokalnih samouprava, privrednih komora, organizacija civilnog sektora i obrazovnih institucija iz Nemačke, Austrije, Slovenije, Slovačke, Srbije, Rumunije, Bugarske i Moldavije. Iz Srbije zastupljeni su Grad Sombor i Regionalna razvojna agencija Bačka kao punopravni partneri i Grad Novi Sad kao pridruženi partner.

U sklopu ovog projekta projektni partneri su razvili 20 alata za kreativnu revitalizaciju urbanih prostora. Kao jedan vid podrške kreativnim industrijama, Grad Sombor je uspostavio online biblioteku sa finansijskim i pravnim informacijama koje mogu biti od koristi kreativnim industrijama, kao i sa informacijama o edukacijama i treninzima.

Radionica o mogućnostima i načinu upotrebe razvijenih alata sa naglaskom na alat razvijen od strane Grada Sombora održala se 21.6.2022. i 22.6.2022. godine, onlajn, a pristuni su bili pojedinci i organizacije iz sektora kreativnih industrija, kao i predstavnici Gradske uprave.

 

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.