sreda, 26 januar 2022 08:56

Sombor do nedelje svetski centar ženskog boksa

U Somboru je večeras počeo 11. po redu Kup nacija za žene u boksu, koji je na jednom mestu okupio 150 takmičarki iz 18 država.

Kako ističe direktor turnira Jovica Panić, u vremenu pandemije okupiti ovoliki broj država i takmičarki je zaista veliki uspeh:“Ne damo se ni koroni, opet smo dosegnuli osamnaest država, mada je bilo prijavljeno 28. Zbog raznih uslova u drugim zemljama i pozitivnih takmičara, deset reprezentacija je bukvalno u poslednjem danu otkazalo. U suštini zadovoljni smo, 150 takmičarki u ovakvom vremenu stvarno je veliki podvig“, rekao je Panić.
Nakon nekoliko uvodnih borbi, održana je i svečana ceremonija otvaranja turnira. Uz učešće GKUD „Ravangrad“ iz Sombora, organizatori su dodelili plakete svima onima koji podržavaju i organizuju ovo takmičenje, a sam turnir otvorio je gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, istakavši veliko zadovoljstvo što je Sombor, sada već tradicionalni, domaćin Kupa nacija u boksu za žene.

Turnir će trajati do nedelje, 30. januara. Ulaz za sve posetioce je slobodan, a kako navode organizatori, takmičenje će biti održano u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama.

izvor:025info.rs

 

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti