nedelja, 12 decembar 2021 07:59

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U SOMBORU – POGINULA ŽENSKA OSOBA

U subotu oko 23 časa u Somboru se dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj je život izgubila ženska osoba. Nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Tome Roksandića, Solunskih boraca i Bezdanskog puta, kada je automobil marke „Alfa romeo“ izleteo sa puta i udario u dalekovod. Prema nezvaničnim informacijama, u trenutku nesreće je u vozilu bilo četiri osobe.

Od siline udarca žice sa dalekovoda su se otkačile, pale na zemlju i izbio je požar, pa je morala da interveniše i vatrogasna jedinica. Zbog havarije izazvane saobraćajnom nezgodom, ovaj deo grada je bio bez struje.

Saobraćaj na ovom putnom pravcu je zbog uviđaja bio obustavljen, a istraga će pokazati šta je uzrok ove tragedije.

Ovo je treća saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom u svega dva dana na teritoriji Zapadnobačkog okruga. Najpre je u petak pre podne u saobraćajnoj nezgodi kod Apatina poginuo pedestdvogodišnjak iz Svilojeva, u noći između petka i subote u Staparu je život izgubio dvadesettrogodišnji mladić, a sada i jedna ženska osoba u Somboru. Sve ovo se dešava baš u momentu kada policija sprovodi pojačanu kontrolu saobraćaja usmerenu na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Treba napomenuti da se somborski MUP do sada nije oglasio ni o jednoj od pomenutih nezgoda, a sve su se dogodile na teritorije Policijske uprave Sombor.

izvor:sombornjuz.rs

 

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.