subota, 11 decembar 2021 08:22

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD APATINA, POGINUO MUŠKARAC IZ SVILOJEVA

 

Na putu između Apatina i Banje Junaković, dogodila se saobraćajn nesreća u kojoj je život izgubio M. L. (1969.) iz Svilojeva.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, M.L. je upravljao automobilom koji je izleteo s puta, i udario u betonske klupe i stolove, koji se nalaze na odmaralištu uz biciklističku stazu. Hitna pomoć je došla na lice mesta, ali na žalost nesrećni vozač je podlegao zadobijenim povreda.

Uviđaj je u toku, a saobraćj na ovoj deonici puta se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.