AMSK 025 SOMBOR nacionalni šampion države u automobilizmu AMSK 025 SOMBOR nacionalni šampion družave u automobilizmu
četvrtak, 29 oktobar 2020 04:49

AMSK 025 SOMBOR nacionalni šampion države u automobilizmu

Proteklog vikenda Sombor je bio domaćin poslednje trke nacionalnog šampionata Srbije i Centralno Evropske Zone, koja je ujedno i odlučivala o titulama državnih prvaka. Bila nam je velika čast da naše takmičenje posle 20 godina nosi naziv Batinska Bitka 2020, po legendarnom takmičenju koje se vozilo na prostorima bivše Jugoslavije - ističu s ponosom domaćini

Samim tim činom istovremeno odata je pošta palim borcima legendarne bitke. Takmičenje je otvorio i zahvalio se klubu na održavanju manifestacije predsednik SUBNOR-a, gospodin Petar Grabež. Zahvaljući razumevanju i velikoj podršci Grada Sombora, Sportskog Saveza i prijatelja kluba uspeli smo da izgradimo najveću i najlepšu stazu u regionu koja je dobila zvanični sertifikat Međunarodne automobilske federacije da iduće godine bude domaćin Evropskog prvenstva.

Ono što je bila želja i naš plan uspeli smo da ostvarimo. Na kraju sezone zvanično smo ekipno kao klub državni prvaci za 2020. godinu sa četiri nacionalna prvaka po kategorijama i ujedno najtrofejniji klub u Srbiji. Državni prvak u klasi do 1200cm3 Goran Milić (Korać Automobili), u klasi do 1400 cm3 Branko Bogovac (A.P Bogovac), u klasi do 1600 cm3 Borislav Radosavljević (A.C Radosavljević).

Rezultati trke Batinska bitka 2020 po kategorijama:

klasa do 1200cm3: 1. Goran Kemiveš, 2. Goran Milić, Goran 3. Predrag Milić

klasa do 1400cm3: 1. Čaba Drobina, 2. Zoran Savić, 3. Petar Čikota

klasa do 1600cm3: 1. Željko Mraović, 2. Borislav Radosavljević, 3. Saša Veljković

klasa do 2000cm3: 1. Igor Milošević, 2. Nenad Ristić, 3. Zoltan Mezei

Plasman klubova
1. AMSK 025,
2. ASK Driver
3 ASU Syrmien Racing

Izvor: NRS

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.