Trenutno u Zapadnobačkom okrugu obolelo 92, u bolnici 19 pacijenata Trenutno u Zapadnobačkom okrugu obolelo 92, u bolnici 19 pacijenata
četvrtak, 16 jul 2020 06:42

Trenutno u Zapadnobačkom okrugu obolelo 92, u bolnici 19 pacijenata

U zapadnobačkom okrugu je deset novoinficiranih osoba virusom kovid-19, pokazuju poslednji zvanični podaci, što je ukupno 92 obolele osobe u okrugu.

U somborskoj Opštoj bolnici “Dr Radivoj Simonović” saopštili su da se na bolničkom lečenju nalazi 19 pacijenata, što je dva pacijenta manje nego juče.

“Od 24 pacijenta koja su primljena u respiratornu kliniku, 17 osoba je testirano na korona virus, a kod osam je potvrđeno prisustvo zaraze.

Od pozitivnih na koronu jedan pacijent je primljen na bolničko lečenje, a sedam pacijenata poslato kući u samoizolaciju, dok je četiri pacijenta, koji su bili pozitivni, otpušteno na kućno lečenje.

Takođe, jedan pacijent je primljen, PCR pozitivan iz respiratorne ambulante Doma zdravlja „Dr Đorđe Lazić“ Sombor”, saopšteno je u somborskoj bolnici.

Izvor: RTV

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.