L Decor u industrijskoj zoni u Somboru planira gradnja objekta za proizvodnju metalne konstrukcije za kancelarijski nameštaj pexels.com
sreda, 04 septembar 2024 05:22

L Decor u industrijskoj zoni u Somboru planira gradnja objekta za proizvodnju metalne konstrukcije za kancelarijski nameštaj

L Decor iz Sombora planira izgradnju proizvodno-skladišnog objekta, spratnosti P+0, u industrijskoj zoni na parceli površine 4.759 m2.

Kako se moglo videti iz dokumentacije koja je bila na javnom uvidu, planira se uređenje građevinske parcele i izgradnja objekta namenjenog za proizvodnju metalne konstrukcije za kancelarijski nameštaj i skladištenje gotovih proizvoda, sa svim pratećim površinama, kao što su kolski i pešački prilazi, saobraćajne i manipulativne površine, zelene površine, kao i otvorene površine za parkiranje.

Ukupna bruto razvijena građevinska površina objekta je 1.848,5 m2, a neto površina 1.794,52 m2.

Na parceli će biti izgrađen parking za putnička vozila sa ukupno deset mesta, kao i parking za teretna vozila sa ukupno četiri mesta.

Planirane su zelene površine koje će se urediti i adekvatno ozeleniti uz zadržavanje postojeće kvalitetne vegetacije, kao i ograđivanje parcele.

Fasada je oblikovana kao klasična industrujska, ravnih površina od termoizolacionih fasadnih poliuretanskih zidova

Obrađivač urbanističkog plana je Urban planning doo Apatin.

Izvor: ekapija.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Da li ste se ikada zapitali kako je izgledala prva web stranica u istoriji interneta, te čemu je služila? Prvi web sajt...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.