sreda, 15 maj 2024 07:51

„Iza Božjih leđa” nova predstava u Narodnom pozorištu Sombor

U Narodnom pozorištu Sombor otpočele su probe nove predstave u koprodukciji sa „Grad teatrom” iz Budve.

Predstavu „Iza Božjih leđa” po tekstu Branislava Nušića režira Radivoje Andrić, koji se nakon duge pauze vraća pozorišnoj režiji. Dramaturg predstave je Ivana Dimić.

Na prvoj čitalačkoj probi 13. maja okupili su se glumci Pavle Popović, Ninoslav Đorđević, Jelena Đukić, Milijana Makević Mirkov, Biljana Keskenović, Ivana V. Jovanović, Lazar Nikolić, Miloš Lazić, Danica Grubački, Saša Torlaković, Dragana Šuša, Ana Rudakijević, Aleksandar Ristoski, Srđan Aleksić, Nikola Knežević i Nemanja Bakić.

Muziku za predstavu radi Vasil Hadžimanov, scenograf je Daniela Dimitriovska, kostimograf Biljana Grgur, a scenski pokret Andreja Kulešević. Asistenti reditelja su Pavle Terzić i Nikola Todorović, dok je asistent scenografa Ivan Nikolovski.

Izvor: politika.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Dr Debora Li, ginekolog, kaže da od sto ljudi kod kojih je dijagnostikovan kancer, njih 38 će patiti od umerenog do jako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.