ponedeljak, 01 april 2024 15:39

Robert Lalić na postolju, Ana Pešić na korak do trećeg mesta u Bečeju

U subotu 29. marta 2024. godine održano je sedmo izdanje trke ’’Bečejska desetka’’ koja je održana u Bečeju. Na programu su bile trke na 5 i 10 kilometara kao i štafetne trke 2 x 5 kilometara.

Najuspešniji član Atletsko rekreativnog kluba ’’Somaraton’’ iz Sombora bio je Robert Lalić koji je u miks štafeti 2 x 5 kilometara sa Jelenom Čortan iz ARSU ’’Sledi Me’’ iz Sombora istrčao treće mesto. U trci na 5 kilometara najuspešnija Somaratonka bila je Ana Pešić koja je trku završila na četvrtom mestu te je samo minut i po delio od pobedničkog postolja. Trku na 5 kilometara istrčale su Zorica Kulić, Dragana Bogojević, Mina Bošnjak kao i Đorđe Rackov. Trku na 10 kilometara istrčali su Zoran Nikolić, Vesna Bjelan koja je istrčala prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji, Mirjana Došen i Danica Grujić Firanj koja je završila na trećem mestu u starosnoj kategoriji.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.