utorak, 26 mart 2024 05:45

Cyber Plank u Somboru planira gradnju zgrade sa 55 stanova

U Somboru je, između ulica Radovana Medića, Gruje Dedića i Jovana Đurana, u planu gradnja višeporodičnog stambeno-poslovnog objekta spratnosti P+5.

Poslovanje se odvija u okviru prizemlja, a u sklopu objekta su tri lokala - prodavnice neprehrambenom robom, dok je na spratovima planirano stanovanje. Objekat sadrži 55 stambenih jedinica različitih struktura. Spratovi su tipski i na njima se nalazi po 11 stambenih jedinica: dve garsonjere, sedam dvosobnih i dva trosobna stana.

Ukupna bruto površina objekta je 4.526,96 m2.

Na slobodnom delu parcele predviđena je izgradnja parking prostora sa ukupno 68 mesta.

Sve slobodne površine koje nisu zauzete objektom, pešačkim i kolskim površinama, planirane su kao zelene površine.

Naručilac projekta je Cyber Plank doo Sombor, a projektant Urban Planning doo Apatin.

Javni uvid traje do 5. aprila.

Izvor: ekapija.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.