petak, 22 mart 2024 07:53

Vozaču u Somboru oduzeto vozilo: Za volanom bez dozvole i pod zabranom vožnje

Policija u Somboru zaustavila je šezdesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao "pasatom" bez vozačke dozvole koja mu je prethodno oduzeta.

Takođe, on je vozio za vreme trajanja mere isključenja vozača iz saobraćaja.

Saobraćajna policija utvrdila je da je ovog vozača u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravosnažno osudio zbog težih prekršaja.

Zbog toga mu je oduzet automobil.

Izvor: 021.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.