petak, 15 mart 2024 08:10

Održana humanitarna predstava „Sudac srca meka“ za Somborca Aleksandra Komazeca

U Kulturnom centru „Laza Kostić“ Sombor, sinoć je održana humanitarna predstava „Sudac srca meka“ u organizaciji Udruženja slepih Sombor i OŠ „Ivo Lola Ribar“. Na samom početku, prisutnima se obratio predsednik Udruženja slepih Sombor Slobodan Slavujević koji je pozdravio prisutne i zahvalio im se na podršci i humanosti.

„Želeo bih da se zahvalim svima koji su došli večeras ovde da nas podrže i svojim dobrovoljnim prilozima pomognu Aleksandru da ode na operaciju u Rusiju. Takođe, želim da se zahvalim i Kulturnom centru koji nam je ustupio mesto, kao i Gradu Somboru na podršci svih ovih godina bez čije podrške mi kao udruženje ne bi mogli da postojimo. Posebno želim da pozdravim učenike koji učestvuju u predstavi. Ne znam kako će položiti ovo tromesečje u školi, ali znam da su humanost položili sa odličnom ocenom. Ovde smo večeras da našem članu udruženja Aleksandru Komazecu pružimo kako moralnu, tako i finansijsku podršku i verujem da ćemo u tome i uspeti. Želim vam da uživate u večerašnjem programu, a našem Aleksandru želim brz oporavak“, rekao je Slobodan Slavujević.

Program je započeo Aleksandar Komazec izvedbom dve numere „Dunavom još šibaju vetrovi“ i „Žuta ruža“ na gitari, a potom je Mila Kuran recitovala pesmu „Ostajte ovde“ od Alekse Šantića.

U predstavi „Sudac srca meka“ zajedno su igrali članovi Udruženja slepih i đaci OŠ „Ivo Lola Ribar“, a predstavu je režirala Tanja Ogrizović.

Ispred lokalne samouprave, ovaj humanitarni skup su podržale članice gradskog veća Jovana Miljević i Antonija Nađ Kosanović, kao i načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Marija Jerković.

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.