petak, 08 mart 2024 06:43

U toku prijave poslodavaca za Sajam zapošljavanja u Somboru

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Sombor, organizovaće 29. marta, u Sportskom centru „Soko“ u Somboru, Sajam zapošaljavanja. Kako saznajemo iz NSZ-a, sajam će trajati od 11 do 13 sati, a prijave za učešće poslodavaca mogu se dostaviti do 25. marta.

“Pozivaju se poslodavci koji imaju potrebe za zapošljavanjem novih kadrova da prijave svoje učešće na sajmu i na ovaj način ostvare direktan kontakt sa kandidatima za zapošljavanje. Ova manifestacija se realizuje kao klasičan sajam, poslodavci imaju svoje štandove koje obezbeđuje organizator, a predstavnici poslodavaca obavljaju razgovore sa kandidatima i ujedno prezentuju firmu sa pratećim reklamnim materijalom. Na sajmu se očekuju tražioci zaposlenja svih profila, zanimanja i stepena stručne spreme.Učešće na sajmu je besplatno i ovo je jedinstvena prilika susreta ponude i potražnje na tržištu rada”, saopštili su u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Prijave za učešće poslodavaca na sajmu mogu se dostaviti putem telefona 025/464-013; 025-464-000, ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sajam je otvorenog tipa i na sajam zapošljavanja mogu doći ne samo nezaposlena lica, već i svi oni koji traže promenu zaposlenja ili neki dodatni posao.

Izvor: RadioApatin.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.