sreda, 06 mart 2024 06:52

Stand Up Show Gorana Vinčića “Reci mi da se šališ” u somborskom Kulturnom centru

U ponedeljak, 25.3.2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, Goran Vinčić izvodi svoj Stand Up Show “Reci mi da se šališ”, u 20.00 časova.

Znate Vinču, on je onaj debeli što voli pričati sa publikom. Usamljen je, pa mora. Ali ne bojte ga se, ne grize. Osim ako nemate burek kod sebe, onda bi moglo da bude svašta.

Najenergičniji komičar balkanske stand up scene Goran Vinčić Vinča prvi put dolazi u Sombor sa ovom predstavom, nakon što je rasprodao premijere u Beogradu i Zagrebu!

Goran Vinčić je trenutno jedan od najpopularnijih komičara na Balkanu, do sada je nastupao u svim zemljama regiona a videli ste ga i u humorističkoj TV emisiji “Stanje nacije”.

Komedija “Reci mi da se šališ” je nov autorski projekat Gorana Vinčića na kome je radio preko 2 godine.

U svom delu se bavi duhovitim opisima karaktera ljudi, situacija kao i samim životom koji često piše bolji scenario nego bilo ko. Karakteriše ga vrhunska interakcija sa publikom i nastup pun pozitivne energije i šarma.

Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra od utorka, 5. marta.

Broj biletarnice: 069/56-22-560

Radno vreme biletarnice:
utorak i sreda: od 10.00 do 13.00 časova
četvrtak, petak i subota: od 15.00 do 20.00 časova

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnoge poznate ličnosti imali su uspešne karijere, ali su se zbog nekih životnih nedaća povukli iz javnosti i započeli po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.