sreda, 28 februar 2024 08:04

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Džoker Sombor — Mladost Zemun u Košarkaškoj ligi Srbije

Košarkaši Džokera iz Sombora i Mladosti iz Zemuna igraju vrlo važan meč 22. kola Košarkaške lige Srbije u Hali "Mostonga" na severo-zapadu Bačke.

Domaćin se bori za plasman u Superligu Srbije, a neki od direktnih konkurenata za to mesto su im Sloboda iz Užica i Čačak 94 Kvantoks, kao i Metalac iz Valjeva i Radnički iz Kragujevca.

Sa druge strane, Mladost je na samo pobedu od opasne zone, tako da će morati da trijumfuje ako želi da u završnicu uđe malo rasterećenije.

U prvom delu sezone, viđena je dominacija Džokera u Zemunu, pošto je somborski tim slavio sa 99:76.

Somborci su u jako dobroj formi i u poslednjih pet mečeva imaju četiri pobede.

Direktan prenos meča iz Sombora obezbeđen je od 18.00 časova na TV Arena Sport 3.

Izvor: Telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.