ponedeljak, 26 februar 2024 15:36

U Somboru održano Otvoreno prvenstvo Srbije u sanda borbama

U Gradskoj hali „Mostonga“, održano je Otvoreno prvenstvo Srbije u sanda borbama, u organizaciji KBS „Galaktik“ Sombor i Kung fu vušu saveza Srbije, uz podršku Sportskog saveza grada Sombora i Grada Sombora. Više od 180 takmičara iz 18 klubova koji dolaze iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije, pokazalo je svoje umeće u želji da dođu do najvišeg odličja i medalja.

Turnir je zvanično otvorila članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, koja je takmičarima poželela mnogo sportskog uspeha.

„Dobrodošli u grad sporta i na Otvoreno prvenstvo Srbije u sanda borbama. Sigurna sam da ste se dobro pripremili za ovo takmičenje i da jedva čekate da pokažete svoje znanje i umeće. Baveći se sportom vi ste izabrali zdrav i dobar način života i verujem da ćete poštovati pravila fer pleja u toku današnjih borbi. Želim vam svima puno uspeha i proglašavam ovo takmičenje otvorenim“, rekla je gradska većnica Antonija Nađ Kosanović.

Sombor su predstavljala dva domaća kluba, KBS „Galaktik“, koji je osvojio devet zlatnih, sedam srebrnih i devet bronzanih medalja i KBS „Ehtreme“, koji je osvojio četiri zlatne, jednu srebrnu i četiri bronzane medalje.

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.