ponedeljak, 26 februar 2024 06:49

Ko postavlja zamke za ptice po Selenči?

Naša čitateljka poslala nam je fotografije postavljene zamke za ptice u koju se uhvatila jedna ptičica koja je, na sreću, oslobođena. Naša čitateljka se sa pravom pita kome prijaviti ovakve sučajeve?

Njenu poruku prenosimo u celosti:

"Sombor ,Selenča,ul .Prote Mateje Nenadovića 6.Neko od komšija postavio klopku za ? Mala SENICA se upecala,otkinulo joj nogicu koja je 2mm.Ko zna koliko se borila i vukla da se oslobodi dok je slučajno nisam videla.Komšinica nas je uslikala.Stavila sam malu,malu senicu na debelu granu drveta ,dok sam je pustila odletela je ne znam dokle.Osećala sam se bespomoćno.Kome prijaviti i koga ?Mučitelj je verovatno u mojoj blizini."

(ime poznato portalu sombor.info)

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.