sreda, 21 februar 2024 06:11

Rajna Batalo iz Čonoplje predstavnica Srbije na takmičenju „Little Miss World“

Jedanaestogodišnja Rajna Batalo iz Čonoplje izabrana je za predstavnicu Srbije na svetskom takmičenju lepote, naziva „Little Miss World-2024, Photomodel Universe-2024“.

Kako saznajemo od njene majke Melinde, Rajna se sasvim slučajno našla u ovoj priči, nakon što je pobedila na izboru vile vina i malog vilenjaka na Paliću 2022. godine.

„Kad je pobedila na Paliću, gde je otišla na nagovor organizatorke Ankice Orčić, koja je i dalje podržava u svemu, Rajnu je zapazila nacionalna direktorka modne agencije “Top 3” iz Crne Gore, Ivana Šćekić, i predložila je za svetsko takmičenje koje će biti održano u Turskoj. Prošlo leto je imala kod nje obuku u Čanju, da bi potom bila proglašena za predstavnicu Srbije u Plavnici“, ponosna je majka male misice iz Čonoplje.

Prema njenim rečima, ovih dana počinje snimanje spota, u kom će predstaviti svoju zemlju, rodno mesto i sebe. Rajna u pratnji majke u Izmir putuje 5. maja, a takmičenje će trajati do 15. maja.

Rajna Batalo odlična je učenica petog razreda OŠ „Miroslav Antić“ u Čonoplji. Posvećeno se bavi gimnastikom godinama unazad. Obožava da vozi bicikl, rolere, trotinet, da igra odbojku sa drugaricama, skijanje i plivanje, ali iznad svega izdvaja gimnastiku. Uči mađarski, engleski i francuski jezik. Izuzetno je vredna, odgovorna, ali i skromna. Potiče iz velike porodice, čiji su roditelji vredni ljudi i dobri domaćini, i koji pored Rajne imaju još troje dece. Voli da pomaže roditeljima na farmi i u mlekari oko proizvodnje i pakovanja.

Mladoj Čonopljanki od srca čestitamo i želimo joj puno uspeha na takmičenju u Turskoj.

Izvor: radioapatin.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.