subota, 10 februar 2024 08:51

SEDMO IZDANJE NAJVEĆEG MMA SPEKTAKLA: Ovaj put "ARMMADA“ stiže u Sombor, a borci su iz Srbije, Grčke, Rumunije, Brazila, Irana...

Prvi put u Somboru, publika koja je pokazala istinsku ljubav prema MMA sportu, imaće priliku uživo da gleda najveći domaći MMA spektakl „ARMMADA“!

Sedmo izdanje Armmada promocije održaće se 17. februara u somborskoj hali Mostonga sa početkom u 19:00. Organizatori su već sa prvim izdanjem postavili sebi visoke ciljeve kada je reč o svakom detalju turnira. Za sada su više nego uspešni sa ispunjenjem, pa sa pravom očekujemo pravi spektakl.

Na samo pominjanje Armmada promocije, ljubitelji MMA sporta znaju da je na prvom mestu reč o izvanrednom fight card-u, napetim i neizvesnim borbama, ali i o vrhunskom audio vizuelnom scenskom spektaklu. Ova promocija je poznata po tome što je u svakom izdanju imala međunarodne borce, pa tako i ovaj put, imaćemo priliku da vidimo fantastične sportiste iz Srbije, Grčke, Rumunije, Brazila, Irana, Kipra i Turske.

Velika privilegija za sve koji budu uz Armmada turnir u subotu, 17. februara jeste ta, što će imati prilike da vide nastup našeg najperspektivnijeg teškaša, Jovana Leke za kog stručnjaci predviđaju međunarodni uspeh. Za sve prethodne turnire tražila se karta više, a sale u kojim Armmada organizuje turnire su male da prime sve zainteresovane. Iz tog razloga, organizatori apeluju na posetioce da svoju ulaznicu nabave na vreme, a one se mogu kupiti na blagajnama zatvorenog gradskog bazena u Somboru, u hotelu Barcode kao i u kafe restoranu Barcode.

Izvor: kurir.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.