utorak, 23 januar 2024 05:23

Srbija proglašena za najbolju reprezentaciju na 13. Međunarodnom „Kupu nacija“ u Somboru

Na 13. Međunarodnom takmičenju u boksu za žene koji se održao u Gradskoj hali „Mostonga“, lјubitelјi ove plemenite veštine mogli su da vide izuzetno kvalitetne i zanimlјive borbe. Na ovom prestižnom takmičenju su učestvovale 104 takmičarke iz deset država: Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kazahstana, Rumunije, Rusije, Slovenije, Slovačke, Uzbekistana i Srbije.

Poslednje i finalne večeri, na programu je bilo 16 borbi, a reprezentativke Srbije osvojile su čak pet zlatnih i pet srebrnih medalјa.

Najbolјa seniorska reprezentacija na takmičenju je Srbija, a najbolјa reprezentacija turnira u svim kategorijama je Rusija. U kategoriji najbolјih bokserski, najbolјa domaća bokserka je Dragana Jovanović, najbolјa strana bokserka je Feruza Kazakova iz Uzbekistana, dok je za najbolјu bokserku turnira proglašena Sara Milјković iz Srbije.

Finalnom delu takmičenja prisustvovali su poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije Goran Milić, predsednik Sportskog saveza grada Sombora Miloš Mijić i predstavnici Bokserskog saveza Srbije koji su uručili pehare i medalјe najbolјim takmičarkama.

„Kup nacija“ je organizovao Bokserski savez Srbije uz podršku Bokserskog kluba „Sombor“ i Grada Sombora.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.