četvrtak, 11 januar 2024 06:41

Održan radni sastanak sa predstavnicima UNICEF-a i OPENS-a

Predstavnici UNICEF-a i OPENS-a posetili su Sombor i tom prilikom se upoznali sa procesom uspostavlјanja Omladinskog centra u Somboru i programom Kluba za mentalno zdravlјe mladih, nakon čega su prisustvovali radnom sastanku sa predstavnicima lokalne samouprave, zamenicom gradonačelnika Grada Sombora Ljilјanom Ticom i pomoćnikom gradonačelnika za oblast investicija i međunarodne saradnje Branislavom Svorcanom, a sastanku su prisustvovali i predstavnici Somborskog edukativnog centra i Kancelarije za mlade Grada Sombora.

OPENS aktivno zagovara podršku za mlade u četiri jedinice lokalne samouprave: Sombor, Subotica, Mionica i Niš, te naglašava važnost zajedničkog ulaganja, podsticanja i razvoja aktivnosti i programa u Omladinskim centrima. Pozitivne strane inicijative upostavlјanja Omladinskog centra je prepoznala i organizacija UNICEF, čiji su predstavnici želeli da obiđu gradilište budućeg Omladinskog centra u Somboru i da u razgovoru sa predstavnicima gradske vlasti prikažu konkretne modele podrške koje UNICEF pruža putem konkursa na osnovu kojih se dobijaju sredstva za opremanje prostora i finansiranje aktivnosti organizacija za decu i mlade.

Ispred UNICEF-a, sastanku je prisustvovao rukovodilac departmana za mlade Stanislava Vučković sa saradnicima, dok je ispred OPENS-a sastanku prisustvovao Nemanja Obradović sa saradnicima.

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.