ponedeljak, 08 januar 2024 07:17

FOTO Jokić gradi luksuzni dom, za „dvorac“ kupio pet parcela u Somboru

Ovde će verovatno biti češće kada završi profesionalnu igračku karijeru

Nikola Jokić i ove sezone dominira u dresu Denver Nagetsa u NBA ligi, dok se u njegovom Somboru polako završava gradnja kuća, u kojima će kroz nekoliko godina verovatno živeti jedan od, ako ne i trenutno najbolji košarkaš sveta.

Srpski centar na otprilike kilometar od kuće u kojoj je rastao, a gde mu trenutno žive roditelji, gradi vile za sebe i svoju braću. Između dve ulice kupljeno je odavno pet parcela na kojima se nalazilo pet kuća. Sve one su srušene i uveliko se grade nove za Strahinju, Nikolu i Nemanju, gde će najverovatnije braća provoditi leto, ali i kasnije godine, kada Jokić završi profesionalnu karijeru.

Kuća ili bolje rečeno „dvorac“ spaja dve ulice koje su paralelne što svedoči o impresivnoj veličini, ima ogromnu betonsku ogradu u vojvođanskom stilu koja je veća nego uobičajeno, što znači da će Jokić želeti sa sačuva svoju intimu.

Novisnki reporteri su poslednji put u Somboru zbog Jokića bili letos, a tada je izgradnja kuća izgledala ovako:

U laganom ritmu, kao što živi i diše Sombor, tako raste i stambeno carstvo najboljeg košarkaša današnjice.

Kuće više nisu samo „kostur“, letos su dobile i lice i boju. Imanje je opasano ogradom sa svih strana, na kapiji piše da će onaj ko proba na silu da otvori odgovarati, jer je prostor pokriven kamerama. Unutar ograđenog prostora se i dalje vide obrisi tih novih objekata, s tim što sada niče još jedan koji je letos bio u začetku.

Ono što je za Jokića važno, jeste da mu ni hipodrom u Somboru nije daleko, kao ni čuvena štala „Dream catcher“.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Srpski narod se mnogo puta u svojoj istoriji suočavao sa stradanjima i pošastima. Zato i ne čudi što su naši stari imali...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.