ponedeljak, 11 decembar 2023 15:43

14. „Ravangrad wine fest“ okupio veliki broj ljubitelja vina u Somboru

U organizaciji Turističke organizacije grada Sombora, pod pokrovitelјstvom Grada Sombora, održan je 14. Međunarodni sajam vina i hrane „Ravangrad Wine Fest“ u „Kristalnoj sali“ nekadašnjeg Hotela „Sloboda“. Festival je posetio gradonačelnik, Antonio Ratković, sa saradnicima, i tom prilikom razgovarao sa izlagačima, deleći sa njima utiske o njihovim proizvodima i bogatoj ponudi.

Direktorka Turističke organizacije grada Sombora, Zdenka Mitić, pozdravila je sve izlagače i posetioce festivala i poželela im dobar i kvalitetan provod.

Kao i prethodnih godina, i ove godine je „Ravangrad Wine Fest“ privukao veliki broj posetilaca koji su imali priliku da uživaju u raznovrsnim vinima i hrani, kao i u kvalitetnom muzičkom programu. Svoje proizvode je prikazalo više od 30 izlagača: vina, rakije i hrane iz Srbije i inostranstva.

Dobro druženje i prijatnu atmosferu, svojim nastupom su uveličali Ženska pevačka grupa „Muzika Viva“, muzički sastav „Garden Quartet“, bendovi „The Hat Matters“ i „Duo kum“ sa vokalnom solistkinjom Zoranom Iđuški, kao i tamburaški sastav „Đuvegije“.

Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.