četvrtak, 07 decembar 2023 07:15

Ulepšajte praznike, priključite se akciji "Udomi, ne kupuj"!

Pas je jedan od retkih apsolutnih, nesebičnih prijatelјa koga čovek može imati u sebičnom svetu koji ga okružuje.

Ljubav dolazi u različitim veličinama i oblicima. Neke od tih lјubavi hodaju na četri noge i neumorno mašu repom kada god nas vide.

Ako želite vernog prijatelјa koji će Vas razumeti, čuvati i pratiti kroz život možete ga sigurno naći u Prihvatilištu za napuštene pse i mačke,na adresi Monoštorski put bb, Sombor, kontakt telefon 063/11-99-625.

Svi psi koji se nalaze u  Prihvatilištu za napuštene pse i mačke su čipovni,vakcinisani,očišćeni od parazita i socijalizovani.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.