četvrtak, 07 decembar 2023 07:14

Volejstars preuzeo vodeću poziciju sa stoprocentnim učinkom

 

Odbojkašice Volejstarsa proteklog vikenda lako su izašle na kraj sa poslednjim timom lige. Kljajićevčanke su maksimalnim rezultatom, po setovima 14:25, 15:25, 15:25 savladale novosadski Dunav Volej. Ekipa trenera Vladimira Karanovića ovim trijumfom preuzela je vrh tabele Druge republičke lige Sever sa stoprocentnim brojem bodova iz sedam odigranim mečeva.

U subotu, 9. decembra u maloj sali Gradske hale Mostonga od 15 časova ugostiće trećeplasirani NS Volej Tim. Ovaj derbi meč dodeljen je sudijskom paru Salaj/Nadeždin, dok će delegate susreta biti Milaković. Ekipa CVS Elbraco Tehnolend gostovala je u Vršcu gde je sa 3:1 (25:18, 24:26, 25:23, 25:21) poražena od ekipe Banata. Somborke sun a začelju tabele bez osvojenog bodu. U narednom (9) kolu u derbiju začelja dočekaće Dunav Volej. Ovaj duel odigraće se maloj sali Gradske hale

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.