subota, 02 decembar 2023 05:50

Uhapšena trojica iz Sombora: U njihovim taksi vozilima nađeno 16 migranata

Policija je osumnjičene zaustavila juče u Sjenici

A. M. (27), M. B. (32), N. K. (49) i M. M. (26) iz Sombora uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija je osumnjičene zaustavila juče u Sjenici i u njihovim taksi vozilima pronašla ukupno 16 iregularnih migranata koje su, kako se sumnja, nameravali da prevezu do Sombora.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Izvor: telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sajamski popusti kod većine domaćih turističkih agencija traju još dan, dva, a grčka letovališta su na startu najtraženi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.