subota, 25 novembar 2023 06:03

Ministarstvo za brigu o selu dodelilo sredstva za kupovinu 14 kuća u Somboru

Ugovore o finansiranju kupovine seoske kuće sa okućnicom su s druge strane potpisali Goran Kobac iz Telečke, Sanja Majstorović iz Stanišića, Marijana Macura iz Riđice, Slađana Dabić iz Stanišića, Marija Ljubobratović iz Koluta, Nikolina Bolmanović iz Bačkog Monoštora, Danijela Sajčić iz Sombora, Timea Majer iz Alekse Šantića, Nikolina Knežević iz Sombora, Vladimir Varga iz Alekse Šantića, Anita Bihler iz Stapara, Dragana Zagorac iz Riđice, Zorica Pucar iz Novog Sada i Mila Živković iz Sombora.

Gradski većnik Smilјanić izrazio je veliko zadovolјstvo na postignutim dogovorima koji su obezbedili dom za još četrnaest porodica i dodao kako će nastaviti sa radom na ovom projektu kako bi svi oni koji žele da se vrate na selo, dobili priliku za to. Ministarstvo za brigu o selu još od 2021. godine do danas, dodelјuje bespovratna sredstva za kupovinu seoskih kuća na teritoriji grada Sombora i time podstiče ostanak lјudi na selu, sa prednostima i mogućnostima koje ono nudi.

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.