petak, 24 novembar 2023 05:51

Besplatno psihološko savetovalište za mlade u Somboru: Od porodičnih, preko ljubavnih do školskih problema

Savetovalište radi na principu zakazivanja, od ponedeljka do petka, a broj telefona za zakazivanje je 0645383438.

U Centru za individualni razvoj i unapređenje društva "Psihozon" u Somboru u toku je besplatno psihološko savetovalište za mlade, a kako u ovom centru kažu najvažnije je da osobe koje osete da imaju problem razgovaraju i da se ne plaše da podele svoja osećanja.

Period mladalaštva je period kada se ulazi u svet odraslih, veoma je buran i nosi sa sobom mnoge dileme. Ipak, mladi danas smatraju da je psihoterapija "in" i da se za pomoć treba obratiti stručnim licima.

"Veoma je važno da se javimo,ako nije psiholog u pitanju onda neka starija osoba kojoj verujemo i koja nam može pomoći", rekla je Milica Vismeg, srednjoškolka iz Sombora, prenosi RTV.RS.

Problemi koji muče mlade su razni, od porodičnih odnosa, ljubavnih problema do pitanja u kom pravcu nastaviti školovanje.

Projekat "Sombor - grad mladih, razumevanja i podrške" realizuje Grad Sombor, u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom i Udruženjem slepih Sombor, uz finansijsku podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije.

U savetovalištu se mogu dobiti usluge psihološkog savetovanja, psihoterapije, psihodijagnostike, profesionalne orijentacije i druge stručne usluge, psihologa i psihoterapeuta.

Savetovalište vodi Saša Stojšić, psiholog i psihoterapeut, članica Društva psihologa Srbije i Saveza psihoterapeuta Srbije.

Savetovalište radi na principu zakazivanja, od ponedeljka do petka, a broj telefona za zakazivanje je 0645383438.

Izvor: telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Čarobne reči kao što su molim, izvolite i hvala otvaraju sva vrata, međutim, postoji jedna reč još moćnija od prethodno ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.