utorak, 21 novembar 2023 06:14

Upriličen prijem za mlade karatiste, osvajače medalja na Kupu Vojvodine

Zamenica gradonačelnika Grada Sombora Ljilјana Tica i članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović, upriličile su prijem karatistima iz Karate kluba „Ravangrad“, KK „Somborac“ i KK „Dušan Staničkov“, koji su osvojili medalјe na Kupu Vojvodine u kategoriji do 14 godina u Novom Bečeju.

Tom prilikom zamenica Tica je čestitala mladim sportistima na osvojenim medalјama i ostvarenim rezultatima karate klubova iz Sombora.

„Čestitam vam na rezultatima i uspehu koji ste postigli. Vaša želјa da se bavite sportom i njegov izbor zaslužuju poštovanje i podršku jer ste time pokazali da želite zdrav život i zdrav razvojni put kroz fizičku aktivnost. Ponosni smo na vas i drago nam je što ste pokazali da grad Sombor ima mnogo talentovane omladine koja ima šta da pokaže i nadamo se da ćemo vas videti uskoro ponovo kod nas sa nekim novim medalјama. Grad Sombor ulaže značajna sredstva u omladinu i sport, a kada vas vidimo u ovolikom broju sa medalјama, znamo da su se ta ulaganja i isplatila“, izjavila je zamenica Tica.

Gradska većnica Antonija Nađ Kosanović je izrazila zadovolјstvo što ima priliku da razgovara sa mladim, ali već sada uspešnim sportistima i dodala da se uz vredan rad i istrajnost može puno toga postići u sportu.

„Izuzetno mi je drago što sam gradska većnica jer imam priliku da upoznam talentovane i uspešne sportiste u našem gradu. Uspeh koji ste ostvarili na Kupu Vojvodine vam je otvorio vrata i za Kup Srbije i sigurna sam da ćete se pripremiti i uložiti dodatne napore kako bi se vratili sa još puno medalјa. Znam da zbog školskih obaveza nije uvek lako posvetiti se treningu, ali budite istrajni, imajte svoj cilј i nemojte nikada da odustanete jer će vrednim trudom i radom rezultati sami doći. Čestitam svim takmičarima i trenerima koji su vas pripremili za takmičenje i želim vam puno uspeha na Kupu Srbije“, izjavila je gradska većnica Nađ Kosanović.

Na karate Kupu Vojvodine za poletarce, pionire i nade, koji se održao u Sportskom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, učestvovalo je preko 400 takmičara iz 42 karate kluba. Takmičari iz tri somborska kluba su osvojili petnaest medalјa, od kojih šest zlatnih, šest srebrnih i tri bronzane. Svi takmičari koji su osvojili medalјe, ostvarili su plasman na Kup Srbije koji će se održati 25. i 26. novembra u Čačku.

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.