PRIRODNI NAPITAK KOJI ČISTI ORGANIZAM OD ŠTETNIH MATERIJA UNETIH ISHRANOM

 

Danas je u prodavnicama sve manje namirnica koje su potpuno zdrave sa količinom vitamina i minerala koje bi trebalo da imaju, jer današnja industrija i proizvodnja voća, povrća i drugih namirnica zasniva se na brzoj proizvodnji, vizualnom izgledu a zanemaruje se kvalitet.

Ako želite da budete zdravi, nećete to moći da postignete samo zdravijom ishranom, već je potrebno koristiti neki dodatak koji će pomoći organizmu da ukloni štetne materije koje se talože ishranom. U ovom članku bavimo se upravo jednim takvim dodatkom u vidu soka koji slobodno možemo nazvati “čarobni napitak” jer pruža višestruku korist vašem organizmu.

PROČISTITE ORGANIZAM UZ JEDNU ČAŠU SOKA DNEVNO

U današnje vreme, više nego ikada, trebalo bi povesti računa o svom zdravlju jer način života sve više ide u onom lošem smeru i potrebno je izboriti se sa svim negativnim uticajima sa kojima se susrećemo svakog dana.

Sve manje je vremena za pripremu zdravih obroka, često pribegavamo brzoj pripremi polugotovih jela, iako svi znamo da je to loše po zdravlje, ali neretko nemamo drugog izbora. Kada već nemamo vremena da uvek za trpezom imamo zdrav obrok, najmanje što možemo da učinimo našem organizmu je da ga pročistimo i oslobodimo tih štetnih materija unetih kroz nezdrave obroke.

U skladu sa brzim načinom života najbolje bi bilo da možemo popiti čarobni napitak koji će obaviti sve procese u nama i da budemo zdravi. To je ustvari moguće uz pomoć zelenog soka od ječma.

Izdvojite dnevno 2 minuta za svoje zdravlje, svakog jutra uzimanjem jedne čaše zelenog soka od ječma pomažete organizmu da se lakše izbori sa raznim vrstama toksina i jačate imunitet koji je u ovom ludom vremenu svakog dana na iskušenju.

ZELENI SOK OD JEČMA SA OMEGA-3 MASNIM KISELINAMA

Prednost zelenog soka od ječma u odnosu na druge dodatke je što pored detoksikacije organizma ima i druga delotvorna svojstva, što ga svrstava među najkompleksnije suplemente.

Bogat je vitaminima, mineralima, aminokiselinama, hlorofilom i drugim važnim sastojcima koji imaju veliki uticaj na varenje, regulisanje holesterola i krvnog pritiska, reguliše pH vrednost organizma, utiče na vitalnost i jačanje kompletnog imuniteta.

Nije slučajno da se ovaj sok pravi baš od ječma, svi naučnici koji se bave istraživanjem biljaka i njihovoj hranljivosti znaju da je ječam žitarica koja je najbogatija hranljivim materijama. U prilog tome ide i činjenica da su ječam konzumirali naši preci vekovima unazad.

Nakon određenog perioda kada sok bude u potpunosti delovao, kada se organizam pročisti i ojača, vaše raspoloženje biće drastično poboljšano, imaćete više elana i volje za životom i pružaćete bolje rezultate na svom poslu.

KAKO SE KONZUMIRA ZELENI SOK OD JEČMA?

Da ovo nije još jedan od preparata za koji govore da vraća mladost organizmu, a rezultata nigde, shvatićete već pri preuzimanju paketa. Zeleni sok od ječma pravi se u vidu zelenih zamrznutih kuglica koje se čuvaju na -18 stepeni, i samo tako mogu da zadrže sve zdrave sastojke.

Sada se sigurno pitate kako zeleni sok a dostavlja se u obliku kuglica? Od tih kuglica pravi se sok, a za ceo taj proces potrebno vam je svega 1-2 minuta.

Sok se priprema tako što u staklenu čašu prvo stavite nekoliko zelenih zamrzutih kockica (1-6 kuglica dnevno), prelijete mineralnom negaziranom vodom toliko da pokrije kockice i mešate dok se kockice rastope. Ukoliko vam je napitak mnogo hladan, možete ga ugrejati tako što ćete u neku posudu sipati toplu vodu do 40 stepeni i staviti čašu u nju dok se ne ugreje dovoljno da možete popiti.

I to je to, za par minuta imate čarobni napitak koji će već nakon nedelju dana pružiti prve pozitivne efekte. Važno je napomenuti da se ovaj sok pije ujutru odmah nakon što ustanete, pre konzumiranja vode ili hrane, znači na prazan želudac i nakon popijenog soka potrebno je da organizam miruje 30 minuta pa tek onda možete da jedete ili pijete.

KAKO NABAVITI I KOJA JE CENA ZELENOG SOKA OD JEČMA?

Zeleni sok od ječma možete poručiti online na sajtu Eliksir Vitalnosti, a tu ćete pronaći i detaljno uputstvo kako da pravilno pripremite sok i šta je još potrebno da bi imao potpuno dejstvo. Kao što smo već napomenuli, sok se dostavlja u vidu zaleđenih kuglica koje morate čuvati u zamrzivaču. Jednom odmrznute kockice se moraju popiti i ne mogu se ponovo zamrznuti, a moraju se popiti odmah jer posle pola sata gube svoje dejstvo.

U ovom članku smo pokušali da istaknemo sve najvažnije informacije o soku od ječma, ali ako imate dodatnih pitanja i nedoumica, posetite sajt “Eliksir vitalnosti” i kontaktirajte ih za sve što vas zanima.

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.