Proveravali smo koja su tri najtraženija tretmana za podmlađivanje: Samo za jedan potrebna prosečna plata

Tretmani za podmlađivanje poslednjih godina dostigli su veliku popularnost, a među mnogobrojnim procedurama koje se za koriste za "peglanje" bora najtraženije su botoks, skin busteri i korekcija usana. Cena ovih tretmana može se razlikovati od stanja lica i potrebne količine materijala, ali paket od sva tri košta blizu 1.000 evra.

Zdrav i negovan izgled poslednjih godina postao je važan faktor u poslovnom svetu. Redovni tretmani, "peglanje" bora i "brisanje" godina sa lica skoro da se podrazumevaju i nisu samo rezervisani za dame već ih sve češće koriste i muškarci. Struka ukazuje da sa minimalnim korekcijama treba krenuti na vreme a to znači već posle 25 godine treba redovno negovati kožu kako bi se usporio proces starenja.

U beogradskim klinikama cene ovakvih tretmana nisu baš niske, ali mogu da ih priušte i nisu ni previsoke smatraju stručnjaci, i ukazuju da klijenti danas nisu samo javne ličnosti, već osobe koje rade u raznim industrijama.

- Većina mojih klijenata su žene. To su dame koje rade kao konobarice, učiteljice, službenice... bukvalno iz raznih profesija. Interesantno je da dolazi sve više muškaraca, a oni su uglavnom iz biznis sveta i to od 40 godina - rekla je nedavno za "Blic Biznis" dr Maja koja ima ordinaciju za regenerativnu medicinu u centru Beograda.

Najtraženiji tretmani botoks, skin busteri i osveženje usana

Praksa stručnjaka koji imaju svoju ordinaciju za podmlađivanje lica pokazuje da je najtraženiji tretman kod žena i kod muškaraca za takozvano "peglanje bora" botoks. Ovaj tretman se u Beogradu u registrovanim klinikama i kod proverenih stručnjaka kreće oko 350 evra za tri zone na licu.

Regenerativni tretmani koji podstiču naše ćelije na regeneraciju i daju efekat blistave i hidrirane kože, kao i odmoran izgled, takozvani "skin buster" veoma je tražen u današnje vreme. Benefiti ovog tretmana su što se klijenti mogu odmah vratiti svojim radnim obavezama, ubodi su neprimetni a efekat vidljiv već sutradan. Cene po tretmanu kreću se od 150 do 300 evra a uglavnom glavnom ih rade osobe koje vode računa o svojoj koži.

Uvećane usne odavno su prestale da budu trend u svetu a u poslednje vreme i kod nas. Žene shvataju lepotu umerenosti, i doktori tvrde da se uz malu količinu hijalurona može samo naglasiti prirodni oblik i vraćanje volumena. Imajući u vidu da je za ovu svrhu potrebna mala količina materijala, maksimum 1 mililitar tvrde stručnjaci, cena za nove osvežene usne bi bila oko 250 evra.

Botoks - 3 regije 350 evra
Usne - 1 ml hijalurona od 250 evra
Skin buster - do 300
Total : 900 evra

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Poznato je da su u avionima smanjene količine kiseonika. Letenje avionom našim telima čini mnogo više od toga da nam uz...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.