Doktor potvrdio da viralni „lek“ za migrenu zaista deluje

 

Nakon što je TikTokerka Andrea Eder objavila video u kojem tvrdi da je izlečila migrenu za samo četiri minuta, njen trik je postao viralan. Naime, ona je potopila stopala u vruću vodu i, kako kaže, rešila se jakog pulsirajućeg bola u glavi, prenosi Index.

„Pre četiri minuta nisam mogla da vidim na oči. Zahvalna sam ljudima koji su ovo podelili jer su mi spasili život“, dodala je u videu.

Dr Kunar Sud pogledao je video i potvrdio da trik zaista deluje. Pojasnio je da stavljanje stopala u toplu vodu može pomoći u oslobađanju od bolova bez ikakvih nuspojava koje mogu imati lekovi.

„Vruća voda pomaže da se prošire krvni sudovi u vašim stopalima, što tera krv iz glave prema stopalima. To ublažava pritisak u glavi“, pojasnio je.

I njegov video je postao viralan s preko 3 miliona pregleda i ponovo su se nanizali komentari korisnika koji tvrde da djluje.

„Migrena je nestala za otprilike 10-15 minuta bez ikakvih neugodnih osećaja“, komentarisao je jedan TikToker i mnogi su se složili s njim.

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.