Rajsferšlus vam se pokvario: Treba vam 10 sekundi i jedna stvar iz kuhinje da ga popravite

Ako vam se desilo da vam se pokvari rajsferšlus, onda sigurno znate da ponekad uopšte nije jednostavno vratiti ga u pređašnje funkcionalno stanje.

Stvari naročito mogu da se zakomplikuju kada ispadne klizač i potrebno je da ga vratimo među zupce ali tako da nijedna strana sa zupcima ne štrči.

Kao i u slučaju mnogih drugih problema, i rešenje ovog se može pronaći na TikToku. Naime, na profilu @sewersclub objašnjeno je kako da se na jednostavan način popravi rajsferšlus, a za ovu svrhu vam je potrebna samo jedna viljuška.

Kako se popravlja rajsferšlus uz pomoć viljuške?

Sve što treba da uradite je da klizač stavite na dva srednja zubca viljuške, tako da spoljni deo klizača gleda ka dole. Zatim strane za zupcima provucite kroz klizač istovremeno, da nijedna od njih ne bi štrčala.

Zupci će se spojiti, pa vam ostaje samo da izbacite viljušku i zakopčate rajsferšlus kako biste se uverili da on funkcioniše kako treba.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Sibirska aronija (Aronia melanocarpa), u Srbiji je poznata i kao sibirska borovnica. Ceđenjem ovih bobica, dobija se ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.