Opatija bez vatrometa na dočeku. Novac ide životinjama. Da li podržavate tu odluku?

GRAD Opatija ni ove godine neće priređivati novogodišnji vatromet, najavio je opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin.

Umesto vatrometa, sredstva će biti donirana Društvu za zaštitu životinja

Opatija je prošle godine odustala od vatrometa

Inače, Opatija je prošle godine bila jedan od 11 hrvatskih gradova koji su se odrekli vatrometa za doček. Zagreb, Rijeka, Osijek, Pula, Zabok, Rovinj, Poreč, Čazma, Samobor i Labin takođe su se pridružili ovoj inicijativi i odustali od gradskog vatrometa. Jedan od glavnih razloga za ovu odluku vezan je za životinje i strah koji trpe zbog pucnjave i detonacija u novogodišnjoj noći.

Da li podržavate tu odluku?

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Kućni ljubimci

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.