Do sada su vas lagali: Evo zašto pas treba da spava sa vama u krevetu!

Uglavnom su nas savetovali da psi ne bi trebalo da spavaju sa nama u krevetu, ali postoje mnogi dokazi koji govore u prilog tome da je prisustvo psa u krevetu doprinosi boljem snu. A i vaš ljubimac neće spavati sam.

1. Smiruje vas - Postoji nešto smirujuće u vezi pasa, te unose dodatni mir u krevet

2. Smanjuju nesanicu - Prisustvo psa omogućava miran san i daje osećaj sigurnosti, u osnovi oni eliminišu stvari koje vam ne daju mira.

3. Ublažava stres i anksioznost - Za razne bolesti se koriste psi jer oslobađaju organizam od stresa. Pozitivno stanje psa je zarazno, a njihova vesela priroda može biti veoma ohrabrujuća.

4. Neka vas pas greje u hladnim noćima - Njihova topla tela i njihova priroda da uvek budu pored svojih ljudskih prijatelja može da vam pomogne da u krevetu imate dodatnu "furunicu". Ovo je malo komplikovanije leti, ali pas kada oseti da mu je pretoplo jednostavno nađe mesto u krevetu gde će se malo razhladiti i na taj način daje oduška i sebi i vama.

5. Lek za depresiju - Oni su divni, oni su sjajni, oni su uvek veseli, oni će vam ponuditi bezuslovnu ljubav.

6. Bezbedni ste - Zamislite da vam se neko petlja oko kuće, a sami ste u krevetu. Sklonost psa da laje na strance i da zaštiti gazdu doprinosi sigurnosti doma.

7. Da li znate ko će najviše da se raduje? - Pas najviše voli da provodi vreme sa vama i to ga čini neopisivo srećnim

Izvor: alo.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Kućni ljubimci

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.