Terijer je pobegao iz hotela za pse i prešao 160 km da bi bio sa svojim vlasnicima

Odbegla terijerka Laki prešla je epsko putovanje od 160 kilometara da bi stigla do svog doma u Ženevi iz hotela za pse, gde su je njeni vlasnici privremeno ostavili na čuvanje, javili su lokalni mediji. Vlasnici, koji su otputovali u Berlin, ostavili su Lakija u hotelu za pse u oblasti Berna, ali je 14-godišnji pas pobegao u ponedeljak uveče i pojavio se u Ženevi sledećeg jutra.

"U ogradi je bila rupa“, rekla je za RTS vlasnica Dženifer Vagner.

Zdrava je i nije povređena

Pas je pronađen u blizini Ženevskog jezera 1. avgusta, kada je počelo obeležavanje švajcarskog nacionalnog praznika. Stanovnik Ženeve primetio je Lakija i obavestio nadležne. Pošto je imala čip, njeni vlasnici su ubrzo pronađeni i sa nestrpljenjem čekaju vesti.

Srećan sam što je zdrava, nije umrla i nije povređena“, rekao je Vagner za RTS.

Ona misli da je pas morao imati neku vrstu pomoći za njeno putovanje. On veruje da je neko pokupio veoma druželjubivog psa i odveo ga u Ženevu.

"Mislim da nije moguće da je trčala (ceo put). To je 160 kilometara", rekla je ona.

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Kućni ljubimci

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.