Milan Milošević: "Bolje da ćutim, mnogi imaju strah od mene"

Voditelj i novinar Milan Milošević oprobao se i u muzici, a neki sa estrade mu nisu čestitali zbog toga jer misli da neki imaju strah od njega.

Milan je trenutno voditelj "Zadruge 5", te se, osim svoje muzičke karijere, dotakao i aktuelne situacije u Beloj kući.

- Prezadovoljan sam reakcijama na moju novu pesmu, prvenstveno jer ja muziku doživljavam kao hobi. Meni je to zanimljivo i svaki put kada mi se ponudi dobra pesma, ja je snimim. Neki bi rekli da je to skup hobi, ali ja tu uvek iskalkulišem i nađem sponzore. Jedino moje ulaganje tu je moja dobra volja i, ma koliko me usporavali, namerno to radim - rekao nam je na početku razgovora Milan.

Da li si primetio ljubomoru nekih pevača zato što si se i ti upustio u muzičke vode?

- Kako da ne. Još otkad sam počeo, još od prve pesme koju sam snimio sa Stojom. Mnogo njih me je pitalo da li ću i nastupati, rekao sam im da mene to ne zanima u životu. Odmah se plaše za sebe i svaki put kad se neko novi pojavi na sceni, njima je to strepnja za posao.

Jesu li ti čestitali na pesmi?

- Svi čije mišljenje ja uvažavam. Stoja, Kaća Živković, Nadica Ademov, Aleksandra Mladenović, svi su mi rekli da mi je ovo najbolja pesma do sada.

A pljuvanja sa strane, da li su došla do tebe?

- Nisu. Estrada je sa mnom jako oprezna, iako sam se ja povukao iz novinarstva. Nisam čuo da me je bilo ko sa estrade pljuvao. Bolje da ćutim, mnogi imaju strah od mene šta bi se desilo kad bih ja progovorio šta sve znam. Nemaju potrebe za tim, mene ko ne dira, ne diram ni ja njega. Dok sam se bavio estradom u tom smislu, više stvari nisam napisao nego što sam napisao.

Kako gledaš na ovu sezonu "Zadruge"?

- Mislili smo da smo do sada sve igrice prešli, što se tiče učesnika, ali se ovog puta desilo nešto što nikad nije zabeleženo - da žena vara muža i da se razvedu u rijalitiju za malo više od dva meseca.

Milan je prokomentarisao i njegovo druženje sa Dalilom

- Ja sam bio u dobrim odnosima s njima, ali od trenutka kad su ušli u "Zadrugu 3", ja sam se postavio potpuno profesionalno prema njima, što im nije odgovaralo. Nakon njihovog bekstva, mi smo prekinuli svaki kontakt. Valjda su mislili da su svi protiv njih bili. Znam da je pre ulaska u "Zadrugu 3" mene tagovala na storiju i napisala da zahvaljujući meni ima kuću, najboljeg muža na svetu i sve što je stekla u životu. Ja sam nju ubacio u "Parove". Ona se meni javila iz Tuzle, pa sam je prosledio producentima "Parova" i tako je započeo naš kontakt. Izvinila mi se pred ulazak, i da nije, ja bih bio krajnje profesionalan - rekao je on za Kurir.

izvor:telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Retki su pop-kulturni fenomeni kao što je Alan Ford, koji toliko osvoje jednu zemlju u kojoj nisu nastali i postanu i os...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.