Lidija Vukićević: Školovana sam žena, ne mogu da se mere glumci i estrada

Popularna glumica Lidija Vukićević ističe da sebe ne smatra delom estrade, jer njoj, kako je rekla, pripadaju isključivo pevači.

Lidija smatra da su glumci i "estradnjaci" dva različita sveta i da ona ne pripada estradi jer ima druge sisteme vrednosti.

- Ja sam jedna školovana žena, ne mogu da se mere glumci i estrada, po mom mišljenju, estrada su samo pevači. Ovoj zemlji trebaju rijalitiji, to je kulturna politika, ja sam glumica, tako da imam druge sisteme vrednosti - rekla je glumica za "Republiku".

Podsetimo, Lidija je nadavno pričala da period nakon razvoda od nekadašnjeg fudbalera Mitra Mrkele, sa kojim ima dva sina, za nju nije bio lak.

- Nikada nisam gubila sebe. Gluma nije moj život, ona je deo mog života. Najbitnije mi je ono što mi je u kući. Verovatno sam zato i opstala, nisam imala velike uspone i padove, nisam deset godina radila nakon što sam se razvela, ali mi to nije bilo važno - rekal je glumica.

- Igrala sam u pozorištu, zarađivala od predstava i bilo mi je važno da sa svojom decom mogu pristojno da živim. Nisam se osećala manje vrednom što se nedeljom uveče ne pojavljujem na televiziji - dodala je Lidija.

izvor:telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.