Lidija Vukićević: Školovana sam žena, ne mogu da se mere glumci i estrada

Popularna glumica Lidija Vukićević ističe da sebe ne smatra delom estrade, jer njoj, kako je rekla, pripadaju isključivo pevači.

Lidija smatra da su glumci i "estradnjaci" dva različita sveta i da ona ne pripada estradi jer ima druge sisteme vrednosti.

- Ja sam jedna školovana žena, ne mogu da se mere glumci i estrada, po mom mišljenju, estrada su samo pevači. Ovoj zemlji trebaju rijalitiji, to je kulturna politika, ja sam glumica, tako da imam druge sisteme vrednosti - rekla je glumica za "Republiku".

Podsetimo, Lidija je nadavno pričala da period nakon razvoda od nekadašnjeg fudbalera Mitra Mrkele, sa kojim ima dva sina, za nju nije bio lak.

- Nikada nisam gubila sebe. Gluma nije moj život, ona je deo mog života. Najbitnije mi je ono što mi je u kući. Verovatno sam zato i opstala, nisam imala velike uspone i padove, nisam deset godina radila nakon što sam se razvela, ali mi to nije bilo važno - rekal je glumica.

- Igrala sam u pozorištu, zarađivala od predstava i bilo mi je važno da sa svojom decom mogu pristojno da živim. Nisam se osećala manje vrednom što se nedeljom uveče ne pojavljujem na televiziji - dodala je Lidija.

izvor:telegraf.rs

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti

  • BELA PITA

    Deserti 20. 01. 2022.

    BELA PITA Za nas je bela pita oduvek bila limun pita. Ovaj kolač takvog pamtim i takvog želim da ga pamtim. Divne tanke korice[…]

    Read more...