"Cipele sam platila 20 evra": Estradne dame priznale na šta troše novac, a evo na čemu najviše štede

- Kajem se što nisam naučila da čuvam pare. To je jedina stvar zbog koje žalim - rekla je Marina Visković
Sara Jovanović, Goca Tržan, Marija Šerifović, Radmila Rada Manojlović, Marina Visković
Poznato je da naše javne ličnosti zarađuju ogromne svote novca. Oni neretko uživaju u luksuzu, a sada su estradne dame otkrile na čemu vole da uštede, kao i šta je ono na šta su spremne da bez pogovora daju basnoslovne sume novca.


Kada je reč o štednji novca, pevačica Marina Visković priznala je ranije da ne ume da uštedi ni 200 evra.

- Ceo moj štek je u krpama, zapravo, u haljinama, torbama, cipelama… Nikada u životu nisam uštedela ni 200 evra - rekla je ona, a onda dodala:

- Kajem se što nisam naučila da čuvam pare. To je jedina stvar zbog koje žalim.

Baš u tome se sa njom slaže i Mina Kostić.

- Ne umem da uštedim novac, ali pošto sada imam dete postala sam malo svesnija da moram i da sačuvam novac jer imam i nekog o kome brinem – rekla je pevačica ranije za medije.

Rada Manojlović nedavno je sve iznenadila izjavom da ne voli markirane stvari, te da su je najudobnije cipele koštale 20 evra.

- Ja čak i mrzim te markirane stvari i kad god sam nešto jako skupo platila baš sam se pokajala, zato što to ne može da se pere i uvek mu nešto fali. Platiš nešto ne znam koliko i posle jednog pranja u mašini mu otpadne sve što može da otpadne, tako da ne vidim razlog davanja nekih basnoslovnih para na neke krpice. U redu je za neke dobre cipele, koje treba da budu udobne. Najudobnije su mi bile cipele koje sam platila nekih 20, 30 evra…

Goca Tržan najviše novca troši na putovanja - mnogo radije nego na paprene markirane krpice.

- Nisam opčinjena modom i boli me uvo za to. Niti imam para, niti imam vremena da se time bavim. Da se posvetiš i baviš samo modom, treba ti ozbiljna lova, a ja radije trošim novac na putovanja i na stvari koje će da me oplemene, a moda u svojoj suštini nije tako nešto - rekla je Tržanova ranije.

Baš kao i Goca i Marija Šerifović najviše para daje na putovanja i zbog toga ne žali.

- Za razliku od nekih drugih ljudi koji se bave ovim poslom i troše novac na druge stvari, ja najviše trošim na putovanja i smatram da je to daleko pametnije nego kupovanje nekih drugih stvari. Kada budem stara škrbava baba da imam čega da se sećam - ispričala je Šerifovićeva.

Sara Jovanović ne haje za novac kada je garderoba u pitanju.

- Najviše novca dajem na kvalitetnu odeću i obuću za koje sam sigurna da ću moći da ih kombinujem sa onim što već imam i koje ću nositi često. Ali desi se i da kupim nešto ekstravagantno, što retko oblačim - rekla je pevačica za "24sedam".

izvor:telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.