Ima sto miliona i najbolji je pevač kod nas: U stopu ga prati Dragana Mirković, a evo na kom je mestu Čola

Prema pisanju portala "Celebrity net worth" na vrhu liste najbogatijih ljudi sa estrade sa Balkana spadaju Dino Merlin i Dragana Mirković.

Kako novodi ovaj portal, imovina bosanskohercegovačkog muzičara i folk pevačice procenjene na po 100 miliona dolara.

Nakon njih na listi se nalazi Svetlana Ceca Ražnatović, čija je zarada navodno oko 80 miliona dolara.

Potom ide Lepa Brena sa 25 miliona, a peto mesto dele Zdravko Čolić i Goran Bregović.

U odeljku informacija o sajtu, CNW navodi da koriste proverene informacije sakupljene iz nekoliko izvora.

„Naši podaci su ukorenjeni u finansijskoj analizi, istraživanju tržišta i unutrašnjim izvorima koje smo pažljivo razvili tokom poslednje decenije da bismo održali tačnost i širinu znanja. U najmanju ruku, svaka procena neto vrednosti na Celebrity net worth uzima u obzir poznate plate, imovinu u vlasništvu, evidenciju o razvodima, autorske naknade“.

Naše procene uključuju vlasničku formulu koja uklanja procenjene poreze, menadžerske i naknade agenata, kao i troškove životnog stila. Rezultati su provereni i potvrđeni od strane tima urednika i insajdera iz industrije zabave. Marljivo radimo na tome da naši podaci budu najtačniji i najaktuelniji kada je reč o finansijama slavnih – navodi se između ostalog.

Inače, Zdravko Čolić prodao je nedavno porodičnu kuću na Košutnjaku, i to za više od milion evra.

Legenda muzičke scene je brzo našla kupca za nekretninu, a gde mu je novi dom trenutno – nije poznato.

Zdravko se odlučio na promenu životnog prostora zbog toga što su poštovaoci njegovog lika i dela često dolazili na vrata i želeli da se upoznaju s njim i fotografišu, a to je trajalo godinama.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Rastu grudi ili testisi, hormoni luduju, roditelji postaju glupi. Tako je oduvek kad dođe pubertet. Ali, zašto on nastup...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.