Ovo nikada niko nije uradio: Dragana Mirković se odriče zarade sa cele turneje u humanitarne svrhe

Pevačica Dragana Mirković objavila je da će se odreći zarade sa cele svoje turneje "Do poslednjeg daha" i pokloniti novac onima kojima je najpotrebniji.

Pevačica je otkrila ovo juče na događaju koji je organizovala sa organizacijom „Srbi za Srbe“, sa kojom će imati partnerstvo na prostoru Srbije, ali će sredstva biti poklanjana ugroženima i u ostatku regiona, gde god bude imala veliki koncert.

„Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam i donela odluku da na svakom koncertu pomognem ljudima kojima je to potrebno. Prva prilika bila je u Tuzli, gde sam pomogla sa 10.000 maraka samohranom ocu sa devetoro dece. Tako će biti i na drugim koncertima u regionu. Sa organizacijom ‘Srbi za Srbe’ sam prijatelj i saradnik već dugo, tako da je bilo prirodno da na ovaj način nastavimo saradnju, pa ću sa svakog koncerta u Srbiji lično izdvojiti milion dinara koji će biti upotrebljeni da obezbede krov nad glavom najugroženijim porodicama“, rekla je Dragana zahvaljujući čijem nesebičnom činu će svaki kupac karte za njene koncerte sada postati i dobročinitelj.

„Meni je uvek srce puno kada mogu da podelim sreću jer je to jedina stvar na svetu koja se uvećava kad se delo“, rekla je Dragana kojoj su oči bile pune suza na samom početku konferencije zbog videa koji je prikazao dečicu kojoj će biti uzgrađena kuća zahvaljujući njoj.

Ispred organizacije „Srbi za Srbe“ obratio se bivši vaterpolista, preduzetnik Aleksandar Njegovan koji je dugogodišnji član organizacije i neko ko je bio spona za saradnju sa Draganom.

„Ovo nikada nije zabeleženo u istoriji i želim da se zahvalim našoj velikoj zvezdi što je pokazala da je i veliki čovek. Ovo niko pre nije uradio i ponosan sam što je znam i što je neko ko podržava ono što radimo. Ona ne samo što daje po milion dinara po koncertu, već je otvorila vrata za sve ljude koji žele da pomognu da dobiju mesto u okviru njenih koncerata“, izjavio je on.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Sreten Š. (55) je u četvrtak, 25. aprila, pod jakim policijskim obezbeđenjem doveden u sud u Dizeldorfu. Posebne bezbed...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.