40 GODINA OTKAKO JE SRPSKA LEGENDARNA PEVAČICA "RASPALILA" SEBE NOGOM U GLAVU: Snimak koji je zauvek promenio estradu

Neki bi rekli u šali da je događaj iz 1983. godine u Mostaru zauvek promenio domaću muzičku scenu. Legendarna Lepa Brena nije slagala kad je zapevala da ima "duge noge za igranje", ali te iste fatalne noge su bacile publiku, ali i nju na pod.

Danas 23. marta se obeležava ni manje, ni više nego jubilej, tačnije 40 godina otkako je Lepa Brena u Mostaru dala sve što je imala kao izvođač i od uzbuđenja udarila samu sebe nogom u glavu.

Godišnjicu famoznog koncerta Lepe Brene održanog na stadionu Pod Bijelim Brijegom 1983. godine u Mostaru koji ljudi najviše pamte po čuvenoj odbrojavanju na engleskom jeziku i nogom koja je poletela u vis.

Snimak je nastao 1983. godine, a svake godine u ovo vreme je apsolutni hit na internetu.

Godine prolaze, ali Brenin nastup u Mostaru se ne zaboravlja.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.