U ČETVRTAK SAJAM ZAPOŠLJAVANJA ZA MLADE U APATINSKOJ GIMNAZIJI i SŠ "NIKOLA TESLA" U ČETVRTAK SAJAM ZAPOŠLJAVANJA ZA MLADE
utorak, 08 novembar 2022 05:55

U ČETVRTAK SAJAM ZAPOŠLJAVANJA ZA MLADE U APATINSKOJ GIMNAZIJI i SŠ "NIKOLA TESLA"

U četvrtak 10. novembra u Apatinu će se održati Sajam zapošljavanja za mlade. Ovo je prilika kako za mlade da se povežu sa poslodavcima i zaposle, tako i poslodavcima da dođu do mladih ljudi i razgovaraju sa njima.

Među poslodavcima će biti firmi izvan Apatina, ali i onih koji će radne pozicije otvarati na teritoriji opštine Apatin. Neke od firmi koje su potvrdile učešće su i Guma S iz Sombora, zatim Generali osiguranje koja planira novu prodaju poziciju u Univereksportu u Apatinu, a očekuju se i mnogi drugi. Poziv poslodavcima još uvek je otvoren, a kontakt telefon je 069 381 3609.

Sajam će se održati u prostorijama Gimanazije i stručne škole „Nikola Tesla“ od 10 do 13 časova, a realizuje ga CEKOS pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Organizator poziva sve zainteresovane mlade ljude da dođu u četvrtak u gimnaziju, a preporuka je da se ponese CV (Curriculum Vitae) sa sobom, kako bi se bolje predstavili poslodavcima.

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti