U ČETVRTAK SAJAM ZAPOŠLJAVANJA ZA MLADE U APATINSKOJ GIMNAZIJI i SŠ "NIKOLA TESLA" U ČETVRTAK SAJAM ZAPOŠLJAVANJA ZA MLADE
utorak, 08 novembar 2022 05:55

U ČETVRTAK SAJAM ZAPOŠLJAVANJA ZA MLADE U APATINSKOJ GIMNAZIJI i SŠ "NIKOLA TESLA"

U četvrtak 10. novembra u Apatinu će se održati Sajam zapošljavanja za mlade. Ovo je prilika kako za mlade da se povežu sa poslodavcima i zaposle, tako i poslodavcima da dođu do mladih ljudi i razgovaraju sa njima.

Među poslodavcima će biti firmi izvan Apatina, ali i onih koji će radne pozicije otvarati na teritoriji opštine Apatin. Neke od firmi koje su potvrdile učešće su i Guma S iz Sombora, zatim Generali osiguranje koja planira novu prodaju poziciju u Univereksportu u Apatinu, a očekuju se i mnogi drugi. Poziv poslodavcima još uvek je otvoren, a kontakt telefon je 069 381 3609.

Sajam će se održati u prostorijama Gimanazije i stručne škole „Nikola Tesla“ od 10 do 13 časova, a realizuje ga CEKOS pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Organizator poziva sve zainteresovane mlade ljude da dođu u četvrtak u gimnaziju, a preporuka je da se ponese CV (Curriculum Vitae) sa sobom, kako bi se bolje predstavili poslodavcima.

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako je dobro poznato da je previše soli nezdravo, ne treba je potpuno eliminisati. Telu je potreban natrijum, a određen...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.