Horoskop otkriva kako da počnete da zarađujete mnogo više para Horoskop otkriva kako da počnete da zarađujete mnogo više para

Horoskop otkriva kako da počnete da zarađujete mnogo više para

Surovo ali istinito.

Ovan

Kao prvom znaku Zodijaka, prijatno vam je da preuzmete vođstvo kad je novac u pitanju, ali vaša konstantna impulsivnost može značiti da se sledećeg jutra probudite s griđom savesti jer niste pročitali sitna slova. Ako želite da uštedite, uvek pomaže da partner ili prijatelj pogleda vaše troškove pre nego što pritisnete dugme za kupovinu.

Bik

Živeti dobrim životom je večni cilj Bika. Bikovi vole da se prepuste finijim stvarima koje život može da ponudi. Ali ako tražite da vaš bankovni račun bude u skladu sa vašim skupim ukusom, moraćete da progutate svoje unutrašnje sklonosti da ugađate ljudima. Pogledajte svog šefa u oči i zatražite povišicu.

Blizanci

Blizanci su blagosloveni talentom koji zabavlja okolinu — a to bi mogao biti ključ za stvaranje novih veza, širenje vaše mreže i pronalaženje posla koji zaista odgovara onome koliko vredite.

Rak

Strast je jaka osobina ovog znaka, što znači da ste lako frustrirani ako vas posao emocionalno ne ispunjava. Umesto da otkucate mejl i date otkaz na vašem stalnom poslu od 9-17h, moglo bi vam pomoći da uložite u start-up prijatelja ili projekat koji vas uzbuđuje i pokreće tu iskru.

Lav

Ako je nekome suđeno da dobije tu kancelariju na uglu, to ste vi. Međutim, imate kratak fitilj i vaš nedostatak strpljenja može otežati ljudima da vas kvalifikuju kao timskog igrača. Vaše prirodne liderske sklonosti menadžment je već primetio. Sada je vreme da pokažete da ste, zaista, kompletan paket.

Devica

Vaša perfekcionistička crta znači da vam ne treba da vam šef gleda preko ramena – oni već znaju da je svaki projekat koji vam je delegiran u sigurnim, iako izbirljivim rukama. Međutim, možda ćete naučiti da ne budete u pozadini kada se preuzimaju zasluge za svoje vrednosti. U redu je da tim odnese pobedu, ali ponekad i zvezdani kvoterbek može da bude u centru pažnje.

Vaga

Mirotvorac Zodijaka, Vaga uvek izviđa put najmanjeg otpora. Iako to možda vole vaši prijatelji, neće vam doneti lovorike na poslu. Zato prestanite da ostajete do kasno da biste pomogli svojim kolegama u njihovom poslu i potrudite se da budete primećeni zbog toga koliko ste vredni.

Škorpija

Ključ dobrog finansijskog planiranja je transparentnost – a to nije reč koja se često povezuje sa ovim horoskopskim znakom koji karakterišu tajnovitost i opšte nepoverenje u ljude. Ovaj usamljeni stav prema novcu mogao bi biti razlog zašto vam se čini da uvek zaostajete. Probajte sa članom porodice ili partnerom da zacrtate svoje zajedničke finansijske ciljeve i izvesno je da će krenuti na bolje.

Strelac

Slično kao i Blizanci, Strelac ima širok krug ljudi oko sebe, ima dosta kontakata i retko kada mora da traži posao – prave prilike samo izgledaju kao da mu padaju u krilo. Međutim, težak deo dolazi u pronalaženju ravnoteže između posla i dokolice. Ta spontana putovanja na Maldive mogu biti odlična, ali takođe mogu biti razlog zašto se vaše starije kolege na poslu plaše da vam povere projekat koji zahteva vreme.

Jarac

Niko nikada neće razgovarati sa Jarcem o finansijskom planiranju – već su sigurno napisane i knjige o tome. Treba pod hitno da se uozbiljite i naučite da koristite Excel tabele.

Vodolija

Oni nikada ne idu dobro utabanom stazom. Vodolija zaista napreduje kada je prepuštena sama sebi. Nisu nimalo ljubazni prema onima koji pokušavaju da dovedu u pitanje njihove metode, a potencijalno su teški i za saradnju na poslu – ali to im nije ni važno jer planiraju da demontiraju ceo korporativni sistem.

Ribe

Život je za Ribe krevet od ruža i možda ćete otkriti da vaša hirovita priroda nije simpatična samo zbog reči kao što su „investicioni plan“ i „depozit“. Iako se ne morate preko noći transformisati u vuka sa Vol Strita da biste preuzeli kontrolu nad svojim finansijskim životom, uvek pomaže da ostanete odgovorni za svoje troškove i da jednim okom gledate širu sliku, piše Vogue.

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.