Savršeni astro-parovi: Njihova ljubav će preživeti sve prepreke jer se ludački vole

Ako ste vaš partner i vi jedna od ove tri horoskopske kombinacije, onda ste pravi srećnici

Postoje ljubavne kombinacije u horoskopu čiji odnos prolazi kroz razna iskušenja, nailazi na prepreke, ali su oni dokaz da prava ljubav zaista pobeđuje sve jer im je srećan kraj zagarantovan.

Ovi horoskopski parovi se ludački vole, zajedno su nepobedivi i mogu da se bore protiv celog sveta.

Otkrijte koje su to ljubavne kombinacije u Zodijaku koje i pored brojnih komplikacija uvek ostanu nepobedive.

Devica i Vodolija
U ovoj kombinaciji Vodolija je ta koja prva zapadne za oko Devici. Ona smišlja taktiku kako da joj privuče pažnju, jer kod pedantnih Devica sve je u planiranju i proračunima. Od svih oružja kojim raspolaže najbolje će upaliti Devičina duhovitost, jer Vodolija uvek pada na bogatstvo duše, a ne avione i kamione koji joj se nude.

Ovaj astro spoj je prilično neobičan, jer su prilično različiti po svojim pogledima na svet, ali hemija koja postoji između njih je toliko jaka, pa kao da sve to briše.

Strelac i Ribe
Još jedan astro par koji je na prvi pogled spoj nespojivog. Strelac je pravi osvajač kog ne zanimaju društvena pravila već se potpuno nekonvencionalno ponaša, dok Riba robuje mnogim predrasudama i istovremeno mašta o ljubavi iz bajke. Dok je ona povučena, on bez problema pokazuje svoju naklonost i želi da što pre dođe do konkretizacije njihovog odnosa.

On je više čulan, strastveni tip kom treba vremena da otkrije svu dubinu osećanja koja u njemu postoje, ali ga Riba neodoljivo privlači zbog svoje, gotovo detinje, romantične predstave o životu. Ona u njemu vidi oslonac i nekoga ko bi mogao da je vodi kroz život. Njemu će se to u prvo vreme veoma dopadati, ali vremenom će početi da ga guše njeni veliki i ozbiljni planovi u životu, jer ne zaboravite da on smatra da može da radi šta mu se prohte i da dođe i ode kad poželi.

Lav i Vaga
Ovaj spoj je karakterističan po tome što ih vezuje duboko prijateljstvo na koje ni jedno ni drugo ne zaboravljaju čak ni u momentima kada očima ne mogu da se vide. Lav je veliki osvajač koji smatra da ne postoji osoba koja ne može da podlegne njegovom šarmu, ali kad naiđe na Vagu, shvatiće da mora da promeni pristup.

Zato će se prema njoj ophoditi pre svega zaštitnički i prijateljski. Biće mu potrebno više vremena, ali će uspeti da osvoji Vagino srce i smatraće da je tu kraj, a zapravo najznanimljivije tek tad počinje.

Pošto je on eksplozivne prirode i vrlo često samovoljan pa smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će se često naći u ulozi njegovog glasa razuma i savetodavca da zastane i duboko udahne. Iako je Vaga smirenija, i ona će imati svoje epizode u kojima ne može da se izbori sa Lavovim temperamentom.

izvor:telegraf.com

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.